Köpa Begagnad Iphone tänka på Kom Ihåg att ha Dessa Saker i åtanke!

Du valde att köpa en begagnad iPhone för att spara pengar. Smart drag! Du måste kontrollera några saker innan du stänger affären. Utan försiktighet är det farligt att köpa begagnad utrustning. De viktigaste övervägandena inkluderar att kontrollera om det finns vattenskador och att se till att det inte är låst till ett iCloud-konto. Läs vidare för att lära dig hur du förhindrar misstag och spenderar pengar klokt. Den definitiva checklistan för att köpa en begagnad iPhone med säkerhet har sammanställts från tekniska experters senaste råd. Du vet hur du hittar en fungerande köpa begagnad iphone tänka på utan köparens ånger på några minuter.

Saker att tänka på när du köper en begagnad iPhone

Innan du köper en begagnad iPhone, överväg dessa saker. Behandla dessa tips som en försäkring för din nya iPhone.

Håll iPhones IMEI ren. Du vill ha en telefon med ett “rent” IMEI som inte har rapporterats förlorat eller stulen, som ett personnummer. Begär IMEI-numret från säljaren för att kontrollera Swappas IMEI-checkare. Telefonen kan aktiveras på vilken operatör som helst med ett “rent” IMEI.

Kontrollera  batteriets  tillstånd. Batterier försämras med åldern, vilket minskar batteritiden för iPhone. Fråga försäljaren om batteriet nyligen har bytts ut eller kontrollera batteristatusen i appen Inställningar. God batterihälsa är 80 % eller högre. Under 70-80 % behöver telefonen ett nytt batteri.

Kontrollera bärarens låsning/upplåsning. Telefoner som är låsta till AT&T eller Verizon fungerar bara med den operatören. Alla operatörer accepterar olåsta telefoner. Fråga säljaren om den är olåst eller till vilken operatör. Olåst är alltid bättre för flexibilitet.

Slutsats

Där har du det — en uppdelning av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper en köpa begagnad iphone tänka på. Kontrollera kameror, knappar och batterier. Inaktivera aktiveringslås. Testa anslutning och funktionalitet genom att köra. Glöm inte att budgetera för extra tillbehör eller reparationer för att anpassa din nya iPhone. Dessa förslag bör hjälpa dig att använda din nästa hand-me-down-teknik smidigt. Handla klokt, lita på dina instinkter och njut av de läckra fynden på begagnade varor. Ha kul att pruta!